Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Dit is de reden waarom het géén crisis is bij Club Brugge’

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Het draait momenteel allesbehalve geweldig bij Club Brugge, maar toch is er nog steeds geen reden tot paniek. Daar waar bij andere ploegen de tent in brand zou staan, blijft het in het Jan Breydelstadion heel rustig.

Het Nieuwsblad ziet daar enkele belangrijke redenen voor. Eerst en vooral heeft de kampioenenploeg van blauw-zwart enorm veel krediet opgebouwd. Zelfs als het even wat minder gaat blijven de supporters achter hun spelers staan.

Goeie resultaten in Europa

“Een ander belangrijk verschil met Anderlecht, maar ook met AA Gent, is dat Club Brugge Europees wel goeie resultaten kan voorleggen”, merkt de krant op. “De 0-4-zege in Monaco was zelfs de grootste ooit van een Belgische ploeg in de Champions League.”

“En ook de prestaties tegen Dortmund en op Atlético waren bemoedigend. Door de vier op zes tegen Monaco reist Club vandaag zonder veel druk af naar Dortmund. Als Atlético thuis wint van Monaco, is Club altijd zeker van minstens de derde plaats en een doorstart in de Europa League.”

Concurrenten laten punten liggen

Tot slot is het volgens HNB ook meegenomen dat de concurrenten punten laten liggen. Club staat in het klassement nog steeds voor concurrenten als Anderlecht, Standard en AA Gent en telt slechts vier punten minder dan leider Genk. En zoals we al langer weten worden de prijzen pas in de play-offs uitgedeeld.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws