Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter vergelijkt Club met RSCA: “Zij hebben de beste structuur”

Tom De Sutter (Club Brugge)

Tom De Sutter speelde in het verleden zowel bij Club Brugge als bij RSC Anderlecht. Bij Lokeren werd de aanvaller aan de kant geschoven.

Met Anderlecht werd De Sutter drie keer kampioen, met Blauw-Zwart lukte dat niet. Toch heeft de aanvaller veel lof voor Club. “Bij Club zag ik de beste structuur en organisatie in België. Dan is het logisch dat de titels gevolgd zijn”, laat hij weten aan Het Laatste Nieuws.

“Als je spreekt over structuur… In Brugge bouwen ze aan iets, bij Lokeren is het puur kortetermijndenken. Je kan Lambrecht evenwel weinig kwalijk nemen. Die mens is 87 jaar… ik vergelijk hem met mijn grootouders. Dan kan je nu niet meer meedenken met hoe het er vandaag aan toegaat”, aldus De Sutter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws