Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club verliest veel punten in JPL: ‘Daar ligt de belangrijkste reden’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Landskampioen Club Brugge verloor afgelopen speeldag op het veld van Charleroi. In de Champions League won het nog met overtuigende cijfers op het veld van AS Monaco (0-4).

Het Belang van Limburg ziet een reden waarom Blauw-Zwart zoveel punten verliest in eigen land. ‘Het verschil met andere competities is dat er in België voorlopig maar voor anderhalf punt wordt gespeeld. En daar ligt meteen de belangrijkste reden voor de Brugse laksheid.’

‘Nu Club Brugge zo goed als zeker geplaatst is voor de 1/16de finales van de Europa League, zal het velen benieuwen hoe de spreidstand tussen het Europese parcours en de Belgische competitie voortgaat. In voorbije seizoenen kwam Club soms adem tekort toen de play-offs in volle hevigheid losbarstten. Maar niks garandeert dat de voorzichtige aanpak nu wel tot succes leidt.’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws