Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-speler is terug, ook bij nationale ploeg: “Dat is uitstekend”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Ethan Horvath staat weer onder de lat bij Club Brugge. De Amerikaanse goalie maakt indruk en dat is ook bij de nationale ploeg van de Verenigde Staten niet onopgemerkt gebleven.

De VS spelen oefenwedstrijden tegen Engeland en Italië. Horvath is na de goede prestaties bij Blauw-Zwart geselecteerd en hoopt op speelkansen bij de Verenigde Staten. De sluitpost arriveerde alvast als één van de eerste spelers op het trainingsveld.

Interim-bondscoach Dave Sarachan was lovend over Ethan Horvath. “Hij was erg goed in de wedstrijd tegen AS Monaco. Hij krijgt opnieuw speelminuten dus dat is uitstekend”, aldus Sarachan tegenover de Washington Post.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws