Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club nam als enige CEO Pro League écht onder vuur’

Gouden Jupiler Pro League badge

Pierre François blijft CEO van de Pro League en lid van de onafhankelijke expertencommissie die het voetbal zuiverder moeten maken.

Het Laatste Nieuws meldt dat François echter niet veel tegenwind kreeg. ‘Club Brugge was naar verluidt het enige lid dat François écht onder vuur nam. KV Kortrijkvoorzitter Joseph Allijns stelde dan weer kort dat de CEO “zich goed verdedigd had”’, klinkt het.

Wel werd de CEO op de vingers getikt. ‘Volgens onze informatie tekende de Pro League wel enkele krijtlijnen uit waaraan François zich in de toekomst zal moeten houden. Hij mag niet meer tussenkomen om Belgische clubs aan buitenlandse overnemers te helpen of advies geven bij licentiedossiers, zoals hij bij Moeskroen heeft gedaan.’

Excuses

Ook heeft François zijn excuses aangeboden. ‘Bronnen in de Pro League melden ook dat François zich verontschuldigd heeft over zijn communicatie in de zaak-Moeskroen, waarin hij een kandidaat-koper rechtstreeks doorverwees naar Pini Zahavi.’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws