Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge zakte nog niet door de bodem, Anderlecht wel’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Bij RSC Anderlecht werd al een paar keer gesproken van crisis. Club Brugge verspeelde echter ook al een paar keer punten, maar bij Blauw-Zwart blijven ze rustig.

Volgens chef voetbal van Het Nieuwsblad Ludo Vandewalle heeft dat een reden. ‘Toch is er een duidelijke verklaring waarom in Brugge het woord crisis nog niet viel en dat woord bij Anderlecht nooit ver weg is.’

‘Club Brugge speelde al enkele referentiewedstrijden, in de competitie en Europees, terwijl dat bij Anderlecht nog niet het geval is. Paars-wit werd al veel uitgefloten, terwijl dat in Brugge nog niet gebeurde’

‘En dat is zeker niet alleen door het feit dat het DNA van de regerende landskampioen anders is dan dat van de recordkampioen. Club Brugge verloor twee keer, maar zakte nog niet door de bodem. Dat deed Anderlecht wel. Al veel te veel voor een club met die status. Maar dus slechts één puntje verschil’, aldus Vandewalle.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws