Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge start transferonderhandelingen over terugkeer van publiekslieveling’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

De kans is reëel dat Club Brugge zich in januari zal roeren op de transfermarkt. Blauw-zwart heeft al enkele spelers op het oog en één van hen is geen onbekende voor de supporters: Nabil Dirar.

De inmiddels 32-jarige Dirar speelde tussen 2008 en 2012 bij Club Brugge en groeide in het Jan Breydelstadion al snel uit tot een publiekslieveling. Later speelde de Marokkaan nog bij AS Monaco en sinds vorig seizoen staat Dirar onder contract bij Fenerbahçe.

Bij de Turkse topclub zit Dirar nu op een doodlopend spoor. Fenerbahçe hoopt de speler snel van de hand te doen. Volgens Turkse media is Club Brugge érg geïnteresseerd. Het zou zelfs al met de speler en diens entourage onderhandelen over een transfer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws