Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge moet vrezen voor vertrek: ‘Vanaken staat op verlanglijstje van topclub’

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Hans Vanaken is zonder twijfel dé draaischijf van het huidige Club Brugge. De Limburger verkeert in bloedvorm en blinkt quasi wekelijks uit. Nu Vanaken zich ook in de Champions League en bij de Rode Duivels heeft getoond, vallen verschillende buitenlandse clubs in zwijm voor de middenvelder.

Vanaken werd de voorbije maanden al in verband gebracht met een verhuis naar AS Monaco en Borussia Dortmund, maar tot nader order speelt hij nog steeds in het Jan Breydelstadion. Daar zou echter snel verandering in kunnen komen…

Volgens enkele Spaanse media staat Vanaken nu immers ook op het verlanglijstje van Sevilla. Hoeveel de Spanjaarden willen neertellen voor Vanaken, is niet duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws