Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge moet vrezen voor vertrek van onmisbare pion: “Hij trekt naar grotere competitie”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge heeft indruk gemaakt op het Europese toneel. De Belgische landskampioen won dinsdagavond met ruime 0-4-cijfers van AS Monaco. Een resultaat dat de wereld rondgaat, net als de sterke prestatie van Wesley Moraes.

Volgens analist Marc Degryse is Wesley stilaan onhoudbaar geworden voor Club. “Een onmisbare pion is Wesley. Zo’n beer, zet hem maar eens van de bal. Bij de eerste goal anticipeerde hij goed door naar de bal aan de eerste paal te komen, waardoor hij verdedigers meetrekt en hij achter zich ruimte vrijmaakt voor Vanaken.”

“Wesley maakt ook zelf een mooi doelpunt”, gaat Degryse verder in Het Laatste Nieuws. “Voor hem is het goed als Club na Nieuwjaar nog in de Europa League uitkomt. Zo kan hij zich in de kijker spelen. Hij is iemand die ooit naar een grotere competitie zal trekken – zonder twijfel”, besluit de analist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws