Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge maakt indruk: “Groot verschil met Anderlecht”

Club-spelers (Club Brugge - Anderlecht)

Het gaat momenteel niet zo geweldig in de Jupiler Pro League, maar toch is er bij Club Brugge nog geen reden tot paniek. De supporters blijven bovendien als één man achter de ploeg staan.

“Een belangrijk verschil met de fans van Anderlecht is dat de frontvorming veel sterker is en dat de club daar ook op inspeelt”, schrijft Het Nieuwsblad. “Toen trainer Ivan Leko in opspraak kwam in operatie Propere Handen, kwamen er spontane steunbetuigingen van de fans die een Ivan Leko Bruges Army vormden.”

“Van de bestuurstop tot de basis – Club spreekt meestal uit één mond. Een groot verschil bij Anderlecht, waar sommige intriges vaak op straat of in de media worden uitgevochten. De voorzitter van Club hebben we nog niet op een onbedachtzame tweet kunnen betrappen”, besluit de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws