Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar duel tegen Charleroi

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge gaat zaterdagavond om 18 uur op bezoek bij Sporting Charleroi. Ivan Leko en zijn spelers willen maar wat graag de lijn doortrekken na een spetterende 0-4-overwinning in en tegen Monaco. In aanloop naar de match is er alvast goed nieuws.

Het Nieuwsblad meldt dat de kans groot is dat zowel Arnaut Danjuma als Siebe Schrijvers fit geraakt voor het treffen met Charleroi. Danjuma miste de voorbije drie competitiewedstrijden en de dubbele Champions Leagueconfrontatie met Monaco omwille van een enkelblessure.

De Nederlander trainde donderdag weer mee met de groep en maakt kans op een selectie voor zaterdag. Ook Siebe Schrijvers, die de match tegen Monaco aan zich voorbij liet gaan door een probleem aan de heup, geraakt wellicht fit. Emmanuel Dennis en Krépin Diatta, beiden out met een hamstringblessure, zullen er op Mambourg niet bij zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws