Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge houdt Dortmund op gelijkspel

Champions League

Club Brugge was voor de match al zeker van Europese overwintering en kon aldus zonder druk aan de match beginnen. De Belgische landskampioen kon Borussia Dortmund zonder al te veel problemen op een gelijkspel houden, het werd 0-0.

Na tien minuten kreeg de thuisploeg een eerste grote kans. Pulisic schoot van dichtbij recht op doelman Horvath. Na een halfuur kwam Reus plots alleen op Horvath af, maar de Duitser schoot de bal naast. Uiteindelijk bleef de ruststand op 0-0 met de thuisploeg die een paar gevaarlijk kwam opzetten.

In de tweede helft vuurde Alcacer meteen een schot op doel af, maar Horvath had geen problemen met de poging van de aanvaller. Veel gevaar kwam er niet langs beide kanten. Twintig minuten voor tijd kreeg Blauw-Zwart zijn beste kans. Vanaken vond Dennis, die de bal rakelings naast schoot.

Vijf minuten voor tijd schoot Alcacer over en aan de overkant deed Vanaken net hetzelfde. De middenvelder van Club had tijd en ruimte, maar schoot onbesuisd over het doel. Vervolgens moest Witsel ogenschijnlijk het veld verlaten met een blessure nadat hij slecht neerkwam.

Zo bleef de stand bij 0-0 en sleept Club Brugge een punt uit de brand tegen de leider van de Duitse Bundesliga.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws