Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge had ongelijk en maakte een grote fout”

Bart Verhaeghe speech

Verschillende zomertransfers van Club Brugge bleken tot dusver een schot in de roos. Zo maakten Arnaut Danjuma, Mats Rits en Siebe Schrijvers de voorbije weken en maanden al het mooie weer bij blauw-zwart. Toch greep Club afgelopen zomer ook naast een interessante goaltjesdief.

Zo kregen Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert de kans om Victor Osimhen (19) vast te leggen, maar dat deden ze niet. De Nigeriaan verkaste uiteindelijk naar Sporting Charleroi, dat hem een seizoen lang huurt van VfL Wolfsburg.

“Victor legde begin augustus medische testen af bij Club Brugge, maar die waren niet bevredigend voor de club”, zegt Osimhens zaakwaarnemer Jean-Gérard Benoît Czajka in La Dernière Heure. “Club vond dat Victor op fysiek vlak niet klaar was. Dat kwam mede door een malaria-aanval. Daardoor miste hij de voorbereiding bij Wolfsburg.”

“Ze hadden ongelijk bij Club”

“In Brugge dachten ze dat het drie à vijf maanden zou duren vooraleer Victor op niveau zou zijn. Ook Zulte Waregem, waar Victor enkele dagen eerder ging testen, dacht er zo over”, benadrukt Czajka.

Vanavond neemt Osimhen, die tot dusver al vijf goals maakte, het met Charleroi op tegen Club. “Het spreekt voor zich dat hij aan Club Brugge wil laten zien dat ze een grote fout hebben gemaakt door hem niet te halen. Victor is erg gemotiveerd om zich te tonen, al koestert hij geen wrok tegenover de mensen van Club. Al is het nu wel duidelijk dat ze in Brugge ongelijk hadden”, besluit de makelaar.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws