Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge grijpt naast flink wat geld voor Abdoulay Diaby

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge verkocht Abdoulay Diaby op het einde van de voorbije transferperiode aan Sporting Clube de Portugal. Er was sprake van een vrij lucratieve transfer waarbij blauw-zwart zo’n 5 miljoen euro zou opstrijken.

Wel, wat blijkt enkele maanden later? Club verdiende blijkbaar een pak minder aan de deal. De Portugese krant Correio da Manha weet dat Sporting in totaal 4,5 miljoen euro overmaakte op de bankrekening van Club Brugge. Een half miljoen minder dan aanvankelijk gedacht.

Opmerkelijk: in totaal betaalde Sporting liefst 7,4 miljoen euro om zich van de diensten van Diaby te verzekeren. Er ging evenwel bijna 3 miljoen euro naar premies en betrokken makelaars.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws