Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge gaat ten onder tegen Zulte Waregem

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge is roemloos ten onder gegaan tegen Zulte Waregem. Blauw-Zwart verloor met 1-3 op het veld van Essevee.

Club Brugge kwam al na tien minuten op achterstand. Na ingrijpen van de VAR ging de bal op de stip voor Zulte Waregem. Hamdi Harbaoui schoot de 0-1 tegen de netten. Voor rust miste Vanaken nog een grote kans namens de thuisploeg. De middenvelder kopte naast.

Even later schoot Vanaken een vrije trap tegen het doelhout. Vlak voor rust kwam Blauw-Zwart op een dubbele achterstand. Bongonda zorgde voor de domper. In de tweede helft kwam Zulte Waregem op 0-3. Bongonda zorgde met een afgeweken schot voor de doodsteek.

De eerredder kwam dankzij een eigen doelpunt. De Fauw zette zijn voet tegen de bal en de 1-3 was een feit. Zo verliest Club Brugge in eigen huis van Zulte Waragem met 1-3. Een flinke tegenslag na de interlandbreak.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws