Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge fans vergelijken KV Oostende met FC De Kampioenen

KVO - FC De Kampioenen

Na een periode van slechte resultaten, kon Club Brugge thuis tegen KV Oostende nog eens de volle buit pakken. Met een klinkende 4-0 cijfers won Club de zogenaamde Zeeslag om Vlaanderen. Toegegeven, de tegenstander maakte het ons niet te moeilijk. KVO is niet in goede doen en Club walste makkelijk over de tegenstander heen. Je zou de vergelijking met FC De Kampioenen kunnen maken.

En dat deden onze vrienden van FCB Support ook. Niet enkel qua spelstijl en inzet, maar vooral de truitjes hebben een grote gelijkenis. In hun in recentste video wordt de vergelijking met de nodige dosis humor gemaakt.

Bekijk het volledige sfeerverslag van de wedstrijd tussen Club Brugge en KV Oostende:

Club Brugge – KV Oostende: sfeerverslag 30/10/18

Simpel!

Geplaatst door FCB Support op Zondag 4 november 2018

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws