Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-beloften doen slechte zaak en verliezen van Monaco

Club-fans met sjaal (Club Brugge - Antwerp)

De beloften van Club Brugge zijn er niet in geslaagd om het goede voorbeeld te geven aan de eerste ploeg. Ondanks het feit dat Cyril Ngonge zijn vierde doelpunt in evenveel Youth League-wedstrijden maakte, verloor blauw-zwart met 3-1 van Monaco.

In een eerste helft die vrijwel in evenwicht was, kwam Monaco met een gelukje op voorsprong. Fuakala devieerde een voorzet ongelukkig in eigen doel en zo stond het 1-0. Het sein voor de club uit het prinsdom om door te duwen. Via Zerkane en Isidor stond het aan de rust plots 3-0.

Een mokerslag voor de Club-jonkies, maar die lieten na rust niet over zich heen lopen. Integendeel: in de slotfase tekende Ngonge nog voor de eerredder. Zijn vierde doelpunt in evenveel Youth Leaguewedstrijden. Door deze 3-1-zege moet Club wel vrede nemen met een voorlopige derde plaats in Groep A.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws