Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club aan het onderhandelen voor transfer: ‘2 miljoen euro’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge is momenteel aan het onderhandelen over de transfer van Dortin Rotariu. De Roemeen lijkt op weg naar zijn thuisland. FCS Boekarest lonkt.

In 2017 kwam Rotariu aan bij Club Brugge. Hij werd zes maanden uitgeleend aan Moeskroen en vervolgens ging hij op huurbasis naar het Nederlandse AZ. De Roemeen lijkt echter geen toekomst te hebben bij Blauw-Zwart.

De voorzitter van FCS Boekarest, Gigi Becali, bevestigt tegenover het Roemeense EVZ dat hij aan het onderhandelen is over een transfer van Rotariu. “Club Brugge vraagt twee miljoen euro, terwijl ik 500.000 euro bied. We zijn aan het onderhandelen”, aldus Becali.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws