Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘CL-tegenstander aast op sterkhouder Club Brugge’

Champions League

Club Brugge won dinsdag van AS Monaco in de Champions League. Hans Vanaken maakte veel indruk met twee doelpunten.

La Dernière Heure meldt dat Champions League-tegenstander Borussia Dortmund Hans Vanaken op zijn radar heeft staan. Blauw-Zwart moet nog op verplaatsing naar Duitsland, dus er zal met grote ogen naar de prestaties van de middenvelder gekeken worden.

Eerder liet Vanaken al vallen dat de Bundesliga zijn favoriete competitie is. De middenvelder heeft nog een contract tot 2023. Het ziet er dus naar uit dat clubs veel geld op tafel zullen moeten leggen voor de sterkhouder van Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws