Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bevestigd: ‘Nabil Dirar is op weg naar Club Brugge’

Nabil Dirar (AS Monaco)

Club Brugge zit momenteel in een dipje. De jongste weken werd duidelijk dat de kern van Ivan Leko in de breedte misschien niet zo sterk is als gedacht. Achter de schermen maken Vincent Mannaert en co dan ook werk van versterking.

Eén van de namen die steeds meer opduikt, is die van Nabil Dirar. De 32-jarige Marokkaan maakte in het verleden al het mooie weer bij Club en zou nu opnieuw op weg zijn naar het Jan Breydelstadion.

Sacha Tavolieri, een Belgische journalist van RMC, bevestigt via Twitter dat Club Brugge en Dirar in vergevorderde onderhandelingen zijn over een nieuwe samenwerking. Dirar lijkt nu dus écht op weg naar blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws