Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Advocaat van Ivan Leko is er niet gerust op: “Dit is gevaarlijk”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Spelersmakelaar Dejan Veljkovic heeft een bocht van 180 graden gemaakt. Hij wordt de eerste spijtoptant in België en zal de onderzoekers belangrijke informatie verschaffen in het onderzoek ‘Propere Handen’. Walter Van Steenbrugge, de advocaat van Ivan Leko, is er niet gerust op.

“Ik zie een evolutie in strafzaken waarbij het openbare ministerie de rechter buitenspel zet. De aanklager gaat hier al zelf een vonnis opstellen dat later nog door een rechter bekrachtigd moet worden, maar dit is slecht voor de maatschappij. Ik vind het gevaarlijk voor een rechtstaat”, waarschuwt Van Steenbrugge.

Verder stelt de advocaat zich ook vragen bij het feit dat het nieuws meteen bekend was. “De zet om dit naar buiten te brengen, vind ik trouwens ook bijzonder vreemd. Het lijkt me een dunne koord om het onderzoek te steunen op zijn verklaringen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws