Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Youth League: Club Brugge wint op Atlético

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

De U21 van Club Brugge hebben vanmiddag met 1-2 gewonnen van Atlético Madrid namens de UEFA Youth League.

Na een halfuur spelen kwamen de jongelingen van Blauw-Zwart op voorsprong dankzij een doelpunt van Ngonge. Amper twee minuten later kwamen de Spanjaarden echter al op gelijke hoogte via Camello. Dat was ook de ruststand.

Doelman Shinton leek in goede doen en dat liet hij in de tweede helft zien. De goalie keerde een strafschop van invaller Mollejo. Tien minuten voor tijd was het weer Ngonge die belangrijk was. De 1-2 werd prachtig in de verste hoek gekruld.

Club Brugge kon ook stand houden en wint zo op het veld van Atlético Madrid. De jongelingen geven zo het goede voorbeeld voor de A-kern. De manschappen van Ivan Leko nemen het vanavond op tegen Atlético Madrid.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws