Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

WTF!? AS Monaco gaat wel heel pijnlijk in de fout met vaandel voor Youth League

Dinsdagnamiddag namen Club Brugge en AS Monaco het al een eerste keer tegen elkaar op. De beloften van beide clubs speelden in Deinze tegen elkaar in het kader van de Youth League. De Monegasken wonnen met 2-3, maar maakten een wel heel domme blunder.

Op de vaandeltjes die de aanvoerders van beide teams voor de partij uitwisselen, blijken ze bij Monaco immers een wel heel domme fout gemaakt te hebben. Op het vaandel staat boven het logo van Club immers ‘Cercle Bruges KSV’ te lezen. Bij Monaco kennen ze de buren uiteraard een pak beter, want sinds 2017 is Cercle in handen van de Franse topclub. Maar van veel respect tegenover Club getuigt het toch niet…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws