Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley legt speciale viering bij zijn goal uit: “Daarom deed ik het”

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Wesley Moraes had woensdag een belangrijk aandeel in de overwinning van Club Brugge. Met zijn goal hielp de Braziliaanse aanvaller blauw-zwart aan een eerste punt in deze Champions Leaguecampagne. Achteraf stond Wesley dan ook te glunderen.

“Als kind droom je ervan om te scoren in de Champions League”, vertelde onze spits aan Het Laatste Nieuws. “Ik heb hier hard voor gewerkt. Of het mijn beste wedstrijd tot dusver was in deze campagne? Ik denk van wel. Niet alleen door mijn doelpunt, maar ook in het spel was ik belangrijk voor de ploeg.”

Wesley legde vervolgens ook uit waarom hij zijn doelpunt vierde door voor de camera met zijn rechterhand de letter ‘L’ te maken. “Het was voor mijn broers Leandro en Leonardo”, verduidelijkt Wesley. “Ik had ze beloofd dat ik dat gebaar zou maken mocht ik scoren in de Champions League. Ze hebben in Brazilië met veel belangstelling naar de wedstrijd gekeken. Ik ben blij dat het lukte.”

 

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws