Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vrijspraak Wesley zet kwaad bloed: “Het is spotten met ons”

Wesley Moraes showt zijn buikspieren

Vrijdag besliste de Geschillencommissie Hoger Beroep na een soap van twee maanden verrassend dat Wesley Moraes niet geschorst wordt voor zijn rode kaart tegen Moeskroen op de tweede speeldag. Ook Mehdi Carcela (Standard), Eric Ocansey (AS Eupen) en Loris Brogno (Beerschot-Wilrijk) gingen vrijuit. Tot grote onvrede van zowat iedereen.

Onder meer Charleroi, Moeskroen, KV Kortrijk en AA Gent uitten hun onvrede in de kranten. Zij krijgen bijval van Pierre François, CEO van de Pro League. “Ik begrijp de reactie van de clubs waarvan de spelers gesanctioneerd werden op basis van de ene of de andere tabel en die spreken van een ongelijke behandeling”, stelt hij in Het Nieuwsblad.

“Deze uitspraak is een totale verloochening van het werk van de Pro League. Meer zelfs, het is spotten met ons. Eerst negeerde de commissie dat de nieuwe tabel goedgekeurd werd. Nu verwerpt dezelfde commissie de vorige tabel die vier jaar lang netjes werd toegepast.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws