Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vraagtekens bij Vormer voor Oranje: ‘Niet gunstig’

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer koos ervoor om de afgelopen interlandperiode met Oranje aan zich voorbij te laten gaan. De middenvelder wilde rust.

Bondscoach Ronaldo Koeman luisterde naar die wens, maar naar verluidt heeft dat niet geholpen om zijn positie bij de Nederlandse ploeg te verstevigen. ‘Koeman toonde begrip voor hem, maar de positie van Vormer binnen Oranje werd er niet gunstiger op’, vindt het Algemeen Dagblad.

‘Hij mag dan gekozen zijn tot beste speler van de Belgische competitie, juist op het middenveld viel de puzzel van Koeman dus langzaam in elkaar, vooral tegen Frankrijk en Duitsland.’ De concurrentie is ook groot. ‘Pröpper en De Roon deden het in die duels prima, Rosario debuteerde daarna tegen de Belgen.’

‘Op de rechtervleugel, waar Vormer hangend speelde tegen Peru, heeft Steven Bergwijn meer potentie. Vormer zal ongetwijfeld nog wel eens worden opgeroepen, maar een volwaardig international? Kleine kans.’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws