Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vier sterkhouders geviseerd: “Presteren niet op het niveau van Club Brugge”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge lijkt momenteel in een dipje te zitten, want het kon ondertussen al vijf wedstrijden niet meer. Nederlagen tegen Atletico Madrid en Standard werden gevolgd door gelijke spelen tegen Waasland-Beveren, AS Monaco en Sint-Truiden. En telkens mocht Club dat zichzelf aanwrijven.

Ivan Leko ziet dan ook dat een aantal van zijn titularissen door een mindere periode gaan. “Als er elke match vijf of zes spelers niet op het niveau van Club Brugge presteren, is het moeilijk om te winnen, hé”, zucht de coach in Het Laatste Nieuws.

De krant benoemt ook een viertal sterkhouders die geviseerd worden. “Leko noemde dan wel geen namen, jongens als Poulain, Diatta, Mata en zelfs aanvoerder Vormer mogen zich wel aangesproken voelen”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws