Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Veljkovic wilde Schrijvers naar andere club leiden’

De Belgische voetbalwereld staat in rep en roer door het grootschalig onderzoek naar illegale praktijken. Makelaar Dejan Veljkovic is één van de hoofdfiguren in het schandaal. De makelaar had naar verluidt ook plannen met Siebe Schrijvers.

De aanvaller mocht afgelopen transferperiode KRC Genk verlaten en dat had ook Veljkovic te oren gekregen. ‘Toen KV lonkte naar spits Siebe Schrijvers, op dat moment nog in dienst van KRC Genk, sprak Veljkovic met de top van de Limburgse club over dat dossier, terwijl Schrijvers niet eens in zijn portefeuille zat’, zo meldt Sport/Voetbalmagazine.

‘Een goedgeplaatste figuur bij KRC Genk fluisterde dat Veljkovic toen zelfs namens KV Mechelen praatte.’ Voorzitter van Malinwa Johan Timmermans viel uit de lucht. ‘Timmermans’ repliek luidde: ‘Ik kan daar niet op reageren, want ik weet niet of het zo is. Mocht het zo zijn, dan interesseert het mij niet. Mij interesseert de kwaliteit van de spelers die aangebracht worden. Veljkovic zelf ontkende dat hij stappen zette in de flirt van KV met Schrijvers.’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws