Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck haalt uit naar Anderlecht-fans met lof voor Club-supporters

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

Terwijl Club Brugge momenteel fluitend door de Jupiler Pro League walst, loopt het bij de rivalen uit Brussel een pak minder. Zondag raakten ze niet verder dan een 0-0 tegen STVV en Hein Vanhaezebrouck krijgt het stilaan aan de stok met zijn eigen supporters.

Na de wedstrijd haalde hij uit naar de fans van Anderlecht door hen te vergelijken met de supporters van Club. “Ik probeer mijn groep 90 minuten te pushen. Het zou goed zijn als iedereen daar in meegaat. Ik heb andere stadions meegemaakt waar het voetbal, in het verleden, veel minder was, maar waar het publiek ieder jaar zorgt dat er 6 tot 8 punten extra worden gehaald door te pushen”, hoorde Sporza.

“Ik ga niemand verplichten om achter de ploeg te staan 90 minuten, maar ik ga dat wel vragen. Dat de fans na de match niet blij en verontwaardigd zijn, maar tijdens de match? Je hebt een extra push nodig. Ook als er eens een slechte voorzet komt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws