Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanhaezebrouck: “Genk is grotere titelfavoriet dan Club”

Hein Vanhaezebrouck heeft zich na de 2-2 tegen Fenerbahçe in de Europa League uitgelaten over de titelstrijd in de Jupiler Pro League. KRC Genk won in Europa met 2-4 op Besiktas en Club Brugge speelde 1-1 gelijk tegen AS Monaco.

Volgens de coach van Anderlecht is KRC Genk dé absolute titelfavoriet en niet landskampioen Club Brugge. ”Ik heb al in het begin van het seizoen gezegd dat Genk de grote favoriet was. Toen keek iedereen me nog met grote ogen aan. Nu zegt bijna iedereen dat Genk de grote favoriet is.”

“Sommigen hebben wat meer tijd nodig om dat te zien. En ja, ik vind Genk ook een grotere favoriet dan Club Brugge”, liet Vanhaezebrouck vrijdag weten tijdens een persconferentie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws