Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken ziet oorzaak voor nederlaag op Standard

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge beleefde zondag op Sclessin een moeilijke avond en leed tegen een sterk Standard zijn eerste nederlaag van het seizoen. Toch ging iedereen bij Club de oorzaak voor het verlies bij zichzelf zoeken. Ook Hans Vanaken keek eerst in eigen rangen.

“Hadden we sneller en beter rondgespeeld, dan konden we onder die grinta uitkomen. Maar dat gebeurde niet en dan kom je wel in die duels. En daar genieten zij van. En als Ruud en ik kort gedekt worden, dan moet het achterin beter worden uitgespeeld zodat Cimirot of Marin eens moeten uitstappen. Zo kunnen Ruud en ik vrij en krijgen we ruimte tussen de linies. En die lag er…”, sakkert de Rode Duivel in Het Nieuwsblad.

“We vonden onze spitsen amper én zij konden de bal te weinig bijhouden, in de eerste helft dan toch. Tja, Laifis en Luyindama zijn natuurlijk sterk, hè. Wie loopt achter wie, dat is altijd de strijd op de flank. En vandaag kon Arnaut daardoor minder beslissend zijn. Dat gebeurt. Zo’n Djenepo, met zijn acties en zijn snelheid is geen gemakkelijke om tegen te spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws