Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken legt uit hoe Club Brugge kan stunten op Atletico Madrid

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Op de eerste speeldag in de Champions League ging Club Brugge thuis onverdiend met 0-1 onderuit tegen Borussia Dortmund. Woensdag staat hun tweede wedstrijd op het programma, dan geven ze in het Wanda Metropolitana Atletico Madrid partij.

Op papier wordt dat de moeilijkste match van de hele Champions League, maar Hans Vanaken gelooft er desondanks in. “We mogen niet twijfelen en moeten woensdag van onze eigen sterkte uitgaan”, oppert de spelmaker in Het Nieuwsblad. “Een beetje zoals tegen Dortmund. Af en toe goed in blok spelen, maar niet nalaten om zelf te voetballen en initiatief te nemen. We hebben al bewezen dat we dat kunnen.”

“De Champions League is natuurlijk iets heel anders dan de Belgische competitie. In principe zijn alle ploegen daar beter dan ons, maar in voetbal kan alles. Ik heb ze niet echt intensief gevolgd de laatste weken, maar af en toe heb ik wel gecheckt wat hun resultaat was. We hebben nu twee dagen om ons voor te bereiden. De coach zal ons wel uitgebreid briefen hoe Atlético speelt. Het is aan ons om hun zwakke punten – en die heeft élke ploeg – uit te buiten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws