Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken: “Daar moeten we tegen Atletico de ruimte zoeken”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

Hans Vanaken is één van de mannen in vorm bij Club Brugge en ook op Atletico Madrid zullen er ongetwijfeld weer veel ogen gericht zijn op de eenmalige Rode Duivel. Zelf wil de spelmaker ook graag iets neerzetten in het Wanda Metropolitana.

“Bij de loting is Atlético toch altijd een ploeg waar je naar uitkijkt. Ze behoort tot de top van de wereld en het is fantastisch hier te mogen spelen. We zullen alles goed moeten doen om punten te rapen, maar we leven met vertrouwen toe naar deze match en we zullen er alles aan doen om hier iets te halen”, tekende Het Laatste Nieuws op.

“De ploeg verdedigt heel goed en incasseert weinig goals. Onder Simeone is ze goed in blok, maar we moeten de ruimtes zoeken in die twee linies van vier. Tussen hun middenveld en verdediging moeten we het spel proberen te verdelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws