Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Transfer Club Brugge krijgt staartje door Bayat-gate’

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge heeft afgelopen transferperiode Kaveh Rezaei overgenomen van Charleroi. De overgang werd gefinaliseerd door Mogi Bayat.

‘Het kan dat die transfer nog een staartje krijgt. Een Iraanse zaakwaarnemer claimt immers dat hij en niet Mogi Bayat de zaken behartigt van de spits. De man overweegt verdere stappen’, zo meldt Sport/Voetbalmagazine.

Niemand weet echter wie deze persoon is. ‘Vreemd in deze is dat de man bij de komst van Rezaei naar België al niet met de spits op de traditionele foto ging én dat ook in Charleroi zijn naam geen belletje doet rinkelen.’

Club Brugge wist ook van niets. Blauw-Zwart dacht dat Bayat de vertegenwoordiger van Rezaei was. ‘Ook in Brugge kent met die man niet en werd met hem niet gepraat. Rezaei werd voor hen vertegenwoordigd door Mogi.’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws