Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simeone schuift pion Club naar voor: ‘Vooral hij is gevaarlijk’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge neemt het woensdagavond op tegen Atlético Madrid. De Spaanse topclub is toch op zijn hoede voor de Belgische landskampioen.

Ook coach Diego Simeone ziet Club Brugge als een gevaarlijke tegenstander. Hij schuift vooral Arnaut Danjuma Groeneveld naar voor. “Ze hebben een goed direct spel en goeie spelers op de flanken. Vooral de nummer 47, zijn naam is te moeilijk (Arnaut Danjuma Groeneveld, red.), is gevaarlijk.”

“Hij heeft een goed afstandsschot. In de lucht zijn ze sterk en defensief staan ze gesloten. We moeten bekijken hoe we dit oplossen”, vervolgt Simeone. “De trainer van Club zei dat Atlético individueel betere spelers heeft. Dat is misschien waar, maar toch moeten we klaar zijn”, wordt de Argentijn geciteerd door Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws