Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Selectie Mechele geen verrassing: “Hij verdient dit”

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

Brandon Mechele is voor het eerst geselecteerd voor de Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martinez heeft de verdediger van Club Brugge opgeroepen voor de interlands tegen Zwitserland en Nederland.

Voor coach Ivan Leko komt de selectie niet als een verrassing. “Ik ben niet verrast met de selectie van Brandon. Ik zie hem elke dag op training, hij was vorig seizoen al 1 van de beste verdedigers in België en ook de laatste 3 wedstrijden was hij goed. Hij verdient dit”, vertelt de Kroaat op een persconferentie.

Mechele staat al een tijdje voor de deur van de Rode Duivels, maar tot een selectie kwam het vooralsnog niet. Nu Leander Dendoncker helemaal uit beeld is verdwenen en Jan Vertonghen geblesseerd is, wil de bondscoach nieuwe namen een kans geven. Of Mechele daadwerkelijk minuten zal krijgen, valt echter nog af te wachten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws