Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers wil de komende week geschiedenis schrijven: “We zijn klaar voor de laatste stap”

Met Brandon Mechele en Hans Vanaken vaardigt Club Brugge twee spelers af in de selectie van de Rode Duivels, maar ook bij de nationale beloften is Club goed vertegenwoordigd. Met Dion Cools, Jordi Vanlerberghe (uitgeleend aan KV Oostende) en Siebe Schrijvers zitten drie Club-spelers in de selectie voor de interlands tegen Italië en Zweden.

Vooral die laatste partij wordt zeer belangrijk, want de Jonge Duivels hebben nog een punt nodig om de kwalificatie voor het EK binnen te halen. “Het EK is iets bijzonders. Deze groep is klaar om de laatste stap te zetten. We gaan niet speculeren op dat ene punt tegen Zweden. We moeten gewoon vol voor de zege gaan. Het zou inderdaad mooi zijn als we een stukje geschiedenis zouden kunnen schrijven”, vertelt Siebe Schrijvers, die bij de beloften aanvoerder is, aan Sporza.

Eerst komt de aanvaller van Club met zijn ploegmaats nog vriendschappelijk in actie tegen Italië. “Italië wordt een uitdaging. We gaan dit duel voorbereiden met het idee dat het een kwalificatieduel zou kunnen zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws