Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers over strafschopfase: “Spel ging al een tijdje door”

De VAR speelde een hoofdrol bij Club Brugge – KV Oostende. Blauw-Zwart kreeg plots een strafschop toegekend. Na een fout op de rand van de zestien kon Hans Vanaken de 2-0 vanop elf meter maken.

Siebe Schrijvers was ook verbaasd want het spel ging al een tijdje door. “Het spel was al een tijd aan het doorgaan. Hij heeft de beelden gezien, dus dan zal het waarschijnlijk wel juist zijn.” Over die andere VAR-fase waar de bal over de lijn ging, kon Schrijvers zich niet uitspreken. “Er stond veel volk voor mij, dat was moeilijk om te zien”, wordt de aanvaller geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Jordi Vanlerberghe protesteert niet, maar vond de fase wel verwarrend omdat het zo lang duurde voor de beslissing werd doorgegeven. Het is heel verwarrend dat ze op die fases terugkomen. Het was ook net op de lijn hoorde ik. Als het fout is, is het fout. Het stoort het voetbal wel een beetje. Maar het is correcter zeker?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws