Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Schrijvers: “Iedereen kan zien wat er verkeerd liep”

Landskampioen Club Brugge verspeelde weer belangrijke punten in de strijd om de leidersplaats in de Jupiler Pro League. Siebe Schrijvers scoorde, maar dat was niet voldoende voor de drie punten.

Nadat eerder Hans Vanaken en Ruud Vormer al duidelijk niet te spreken waren over de prestatie, is ook Schrijvers niet mals. “Als je ziet hoe we de doelpunten cadeau gaven, is het moeilijk om te kunnen leven met een gelijkspel. Iedereen kan zien wat er bij het eerste doelpunt verkeerd liep”, wordt de aanvaller geciteerd door Het Belang van Limburg.

“We kwamen voor de rust nog sterk terug, maar bij het begin van de tweede helft kropen we achteruit. Er was geen druk meer op de bal. We lieten STVV voetballen. Het tweede doelpunt is pech. We werken achterin slecht weg. Twee op negen is voor Club Brugge onvoldoende.”

“We hadden graag opnieuw in de winning mood geraakt, maar dat gebeurde niet. Ikzelf ben tevreden van mijn eerste helft, maar de tweede was toch minder. Hopelijk putten we dinsdag tegen KVO vertrouwen om de clash tegen KRC Genk aan te vatten. Dat zal een titanenduel op het scherpst van de snee worden”, aldus Schrijvers.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws