Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Refaelov maakt indruk: “Hij veranderde het spel van Antwerp”

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

Lior Refaelov trok aan het einde van de vorige transferperiode de deur in het Jan Breydelstadion achter zich dicht. Na zeven succesvolle seizoenen ruilde de 32-jarige Israëli Club Brugge in voor een nieuw avontuur bij Royal Antwerp FC. En daar maakt Rafa bijna iedere week indruk.

Refaelov was dit seizoen al goed voor drie doelpunten en één assist. Dat hij op de Bosuil voor een kwaliteitsinjectie zorgde, is dan ook heel duidelijk.

“32 jaar en bijna een volledig seizoen niet gespeeld. Dat zal wel even duren voor die rendeert bij Antwerp, dacht iedereen. Maar in zijn eerste twintig minuten in een Antwerp-shirt was Lior Refaelov meteen goed voor een doelpunt en een assist”, schrijft Gazet van Antwerpen.

“Refaelov veranderde het DNA van Antwerp”

“Tegen Lokeren toonde hij zich opnieuw de draaischijf van Antwerp. Met Refaelov in de ploeg is het DNA van Antwerp veranderd van werkmansvoetbal naar spel op basis van balbezit”, voegt de krant er nog aan toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws