Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pion Club Brugge stapt over naar KAA Gent

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

KAA Gent heeft met Jess Thorup een nieuwe coach aangesteld en de Buffalo’s kapen ook een pion weg blij Club Brugge.

Peter Verbeke, de scouting coördinator van Blauw-Zwart, zal de overstap maken naar KAA Gent. ‘Donderdag werd een einde gesteld aan de overeenkomst met Peter Verbeke, scouting coördinator. Peter Verbeke onderhandelt met KAA Gent’, laat Club op zijn officiële website.

Verbeke zat al sinds 2013 bij Club Brugge, maar zal de landskampioen aldus per direct verlaten. “Dat deze club over een zeer groot potentieel beschikt is duidelijk. Het is dan ook een fantastische uitdaging om de leiding te nemen over het sportieve departement van de club. Het ultieme doel moet zijn om een vaste waarde te worden in de titelstrijd”, aldus Verbeke.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws