Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Perisic doet zijn zegje over controverse rond Leko

Ivan Perisic en Ivan Leko zijn landgenoten. De voormalige smaakmaker van Club Brugge denkt dan ook dat de huidige coach van Club Brugge onschuldig is in verband met witwaspraktijken.

Leko zat een nacht in de cel, maar is inmiddels op vrije voeten. Club Brugge en zijn supporters zijn altijd achter de Kroaat blijven staan en ook landgenoot Perisic is overtuigd van zijn onschuld. “Misschien was hij een getuige, of werd er met hem gesproken, maar verder heeft hij er denk ik niets mee te maken.”

“Toen ik in België speelde, speelde ik tegen hem bij Lokeren. Ik weet dat hij een ex-speler is van Club Brugge. Hij is nu de belangrijkste figuur voor Club. Ik ben er zeker van dat hij er niets mee te maken heeft en dat hij gewoon zijn werk zal kunnen verder zetten”, vertelt Perisic tegenover Eleven Sports.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws