Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Overwinteren in Europa? “Club is niet kansloos in Monaco”

Champions League

Club Brugge heeft een 1 op 9 in de Champions League. Na het gelijkspel tegen AS Monaco ziet analist Eddy Snelders alsnog kansen voor Blauw-Zwart in het kampioenenbal.

Er zat echter wel meer in dan een gelijkspel. “Club Brugge zal ook ontgoocheld zijn, omdat Monaco momenteel een schimmig elftal. Monaco hield zich alleen rechtop door gegroepeerd te verdedigen en bij de gratie van een minder scherp Club”, laat Snelders weten aan Sporza.

De Rode Duivels bij de Fransen waren ook niet in topvorm. “Ook de Belgen vielen tegen. Chadli hebben we niet gezien, Tielemans alleen maar omdat hij werd uitgefloten door de thuisfans. Voetballend kwam hij niet veel in het stuk voor.”

“Ik kan me ook niet indenken dat Thierry Henry dat elftal in een paar weken tijd kan omtoveren tot een team dat plots over Club zal lopen. Club is in november dus zeker niet kansloos in Monaco”, aldus Snelders.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws