Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oranje hoopt op zekerheid: ‘Geef hem desnoods een minuut’

Arnaut Danjuma Groeneveld is voor het eerst geselecteerd voor de Nederlandse nationale ploeg. De buitenspeler kan echter nog steeds voor Nigeria kiezen.

Zolang Danjuma geen minuten maakt in een officiële wedstrijd van Oranje, kan hij nog van gedachten veranderen. “Als je zo’n snelle ontwikkeling maakt..Bij Club Brugge is het echt een openbaring, als je ziet wat hij aan de linkerkant doet. Alleen daar heb je ook Memphis staan. Die is op dit moment onomstreden bij Koeman”, vindt chef van sport bij de Telegraaf Valentijn Driessen.

“Het zijn wel jongens die de concurrentiestrijd verhevigen, waardoor het niveau omhoog gaat. Hij moet het gewoon bij Brugge laten zien en Koeman moet hem zéker een aantal speelminuten geven tegen Duitsland. Dat betekent dat hij niet meer uit mag komen voor een ander land, want zijn moeder is Nigeriaans. Desnoods geeft Koeman hem een minuut. Het is iemand om in de gaten te houden. Een heel intelligente speler”, aldus Driessen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws