Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opvallende speler duikt op bij beloften Club Brugge

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

Club Brugge komt pas binnen anderhalve week opnieuw in actie omdat er de komende dagen interlands op het programma staan, maar de beloften speelden dinsdagavond wel nog een wedstrijd. En daarbij dook een verrassende naam op.

Ivan Tomecak mocht immers nog eens opdraven. De Kroaat speelde in het begin van het seizoen nog in drie wedstrijden mee met het eerste elftal, maar werd daarna uit de A-kern verwijderd. Ook bij de beloften stond hij niet opgelijst, maar daar mag hij nu dus toch nog eens in actie komen.

Tegen Lokeren stond Tomecak aan de aftrap en werd hij na 65 minuten gewisseld. Club won de wedstrijd overigens met 3-0 na doelpunten van De Kuyffer, Tanghe en Declerck. In het klassement komt het daardoor naast Antwerp aan de leiding.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws