Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opsteker voor Club: AS Monaco zakt zonder sterspeler af naar Jan Breydel

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Woensdag is het weer tijd voor Champions League-voetbal in het Jan Breydelstadion. Met AS Monaco komt de belangrijkste concurrent in de strijd om de derde plaats op bezoek. En de Monegasken zakken met veel zorgen af naar Brugge.

Niet alleen is Monaco in de eigen competitie weggezakt naar de voorlaatste(!) plaats, het moet ook een pak geblesseerden missen. Kersverse trainer Thierry Henry maakte dinsdag zijn selectie bekend en daarin ontbreekt nu ook Radamel Falcao. De spits moet net als Subasic, Rony Lopes, N’Doram, Pellegri en Geubbels geblesseerd afhaken.

Tweede doelman Benaglio zit wel in de selectie, maar het wordt een race tegen de klok om hem speelklaar te krijgen. Als de Zwitser niet fit raakt, moet vierde doelman Badiashile opdraven omdat derde keeper Sy niet ingeschreven is voor de Champions League. Rode Duivels Youri Tielemans en Nacer Chadli zijn er wel gewoon bij.

Selectie AS Monaco:

Doelmannen: Benaglio, Badiashile en Henin
Verdedigers: Barreca, Glik, Henrichs, Jemerson, Raggi, Sidibe en Touré
Middenvelders: Aholou, Ait-Bennasser, Chadli, Golovin, Tielemans, Traore en Diop
Aanvallers: Jovetic, Mboula en Sylla

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws