Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opgepakte ex-makelaar Leko heeft deze Anderlecht-speler in zijn portefeuille

Dragan Siljanoski is één van de personen die aangehouden blijft in de affaire Propere Handen. Tot februari was hij de makelaar van onze trainer Ivan Leko. 

Daarna besloot Leko om de samenwerking stop te zetten en met Milos Maric in zee te gaan. Siljanoski wordt beschuldigd van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken. Daarvoor zou hij afspraken gemaakt hebben met spelers en clubs.

De Macedonische makelaar is een 44-jarige oud-voetballer die voor Antwerp uitkwam. Momenteel is hij nog steeds de vertrouwenspersoon van Ivan Santini, aanvaller bij Anderlecht. Hij regelde afgelopen zijn transfer van het Franse Caen naar Paars-wit.

“De Pro League is al lang vragende partij om het wettelijk kader van de makelaars te regelen. Het is zeer vreemd dat ze betaald worden door de tegenpartij. Ze verdedigen een speler en worden betaald door een club, dat is wettelijk zo geregeld”, vertelde Club-voorzitter Verhaeghe eerder al aan VTM.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws