Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Niemand slaagt erin zijn vertrek bij Club Brugge te doen vergeten”

Limbombe en Diaby (Club Brugge - Standard)

Club Brugge raasde tot dusver door de competitie, maar op het veld van Standard liep het afgelopen weekend tegen zijn eerste nederlaag aan. En plots rijzen er bij sommige analisten twijfels bij Blauw-Zwart.

Zo begint ook Wim De Coninck zich vragen te stellen. “Hans Vanaken en Ruud Vormer werden uit de wedstrijd gehouden door het sterke middenveld van Standard en als de ene maar gewoon is, en de ander niet volledig fit, dan sputtert Club, ook omdat Wesley in de greep van zijn tegenstander zat. De goeie partner voor hem vinden blijft voor Ivan Leko een probleem”, stelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

“Hij probeerde al Vossen en Schrijvers en nu Dennis, maar niemand kan naar mijn gevoel Diaby doen vergeten. Zijn vertrek is niet helemaal gecompenseerd. Vormer kan zijn blessure niet wegsteken, hij probeert dat wel door te praten en te tackelen, maar de assist en het scorend vermogen is weg. Misschien brengt de interlandbreak wat rust.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws