Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nederlanders smullen van Danjuma: “Hij moét spelen tegen Duitsland of België”

Arnaut Danjuma nam een uitstekende start bij Club Brugge en de flankspeler werd daarvoor vorige week ook beloond met een eerste uitverkiezing in de voorselectie van het grote Oranje. In Nederland kijken ze met verbazing naar zijn evolutie.

“Is er nu werkelijk geen enkele scout van Ajax, PSV of Feyenoord die vorige zomer eens een verslagje heeft geschreven over die Danjuma?”, vraagt Johan Derksen zich af in Veronica Inside. “Hij deed het nu niet zo bijzonder goed bij NEC, maar zulke clubs horen talent wel te herkennen. Als je nu ziet hoe hij het bij Brugge doet, kan je alleen maar zeggen dat hij hier ook een meerwaarde was geweest voor de topclubs.”

“Ik vind dat Koeman die Danjuma moet laten spelen in één van de komende duels. Anders zijn we hem de volgende keer misschien zomaar kwijt aan Nigeria. Dat risico mogen we niet lopen deze keer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws