Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Naam Leko besmeurd: “Nooit een zaak van witwassen”

(VIDEO) - Herbeleef de eerste dag van Ivan Leko bij Club Brugge

Ivan Leko verbleef een nacht in de cel in verband met een onderzoek naar witwaspraktijken. Nu komt er echter meer en meer aan het licht.

Zo zou het enkel om een betaling van 2015 gaan. “Het enige wat nog opklaring vergt, is een betaling uit 2015 – lang voor hij trainer werd van Club Brugge. Hij moet nagaan of een bepaalde geldsom toen werd aangegeven, maar dat kan nooit een zaak zijn van witwassen”, laat advocaat Walter Van Steenbrugge aan Het Laatste Nieuws weten.

Toch werd de naam van de Kroaat flink door het slijk gehaald. ‘Niet veel meer dan een bagatel, als het klopt. Maar ondertussen viel de hemel wel op Leko’s kop. Internationale media smulden ervan. Niet spilfiguren Mogi Bayat of Dejan Veljkovic prijkten op de voorpagina’s. Wel die van Leko.’

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws